NEEM JIJ DEEL AAN DE TEST!

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT AAN!
ADHDpositief.nl is de nieuwe huiskamer voor iedere ADHD’er. Hier kom je in een veilige omgeving in contact met mede ADHD’ers. Je kunt vragen stellen in de groepen & forums over dingen waar je tegenaan loopt en of jouw kennis en ervaringen delen om anderen te helpen. Tevens vind je leuke en interessante artikelen van mede ADHD’ers, hulpverleners en nog veel meer.

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen en je zit nergens, maar dan ook echt nergens aan vast wanneer je mee doet! Je krijgt alleen eeuwige dank voor jouw hulp en natuurlijk een verrassing wanneer de community live gaat. We zijn de site constant aan het verbeteren terwijl je al gewoon kunt deelnemen. Binnen enkele maanden komt er ook een ADHDpositief app. Woepieeeee………

“De kracht van de community is dat we al onze kennis centraal bundelen en niet elke keer opnieuw het wiel hoeven uit te vinden”

Heb je feedback of een vraag. Gebruik dan de rode feedback knop onderaan iedere pagina.

Energieke groeten van Bart en de rest van het team – Arie – Sten – Shanice – Danny – Tom.

Het begon met een idee. En ideeën komen met honderden per dag! Maar dit ene idee was toch echt wel blijven plakken: “de leukste en beste community voor ADHD’ers maken. De Facebook groep ADHDpositief is ontploft en we zijn ondertussen samen met ruim 9400 bijzondere ADHD’ers.

Na mijn diagnose zo’n twee jaar geleden was ik op zoek naar informatie en verhalen van mede ADHD’ers. Er was niks te vinden waar mijn vraagstellingen en behoeftes samenkwamen (mijn mening). Dus met een grote mond zei ik tegen mijn vriendin: “als het er niet is dan maak ik het zelf wel”.  Niet wetende wat voor mooi avontuur hier begon.

Nu is na lang bouwen, zweten, lachen, tegenvallers en wat er maar meer komt kijken bij het neerzetten van iets nieuws, de compleet nieuwe website zo goed als klaar. We gaan de community met zoveel mogelijk mensen testen. Alleen met elkaars krachten wordt het de beste en leukste community voor ADHD’ers.

Maak een account aan & test mee!

Om  samen de beste en leukste community voor volwassenen met ADHD in Nederland maken is het belangrijk dat we het samen goed testen!

Kom erbij, maak een account aan en test mee. Bij ADHDpositief.nl kun je ‘SAMEN JEZELF ZIJN!’.

Bekijk de korte motivatie video

© ADHDpositief

Log hier in met je gegevens

of    

Forgot your details?

Create Account