Wie als blogger/vlogger aansluit levert een meer dan belangrijke bijdrage aan alle ADHD’ers die op zoek zijn naar informatie, herkenning, erkenning etc. Schroom niet om onderstaand formulier in te vullen wanneer je een bijdrage wilt leveren : )

Heb je een scherpe pen, vind je het leuk om te schrijven en wil je een bijdrage leveren aan de community ADHDpositief. Word dan gastblogger! ADHDpositief is actief sinds oktober 2014 ?en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste community voor ADHD’ers. De Facebookpagina heeft op dit moment 12.600 leden en er zijn duizenden bezoekers op de website.

Word onderdeel van de community

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een snel groeiend platform. Bezit jij wat nodig is om te schrijven voor ADHDpositief? Ben je een ervaringsdeskundige, een ADHD coach, een specialist in medicatie, een ADHD voedingsexpert of denk je een toegevoegde waarde te zijn voor volwassenen met ADHD en hun naasten? Word dan gastblogger : )

Wat betekent dit voor jou?

Je krijgt wanneer je wilt een profiel op de site met een foto en een link naar je blog/website als je die hebt. Dit wordt vermeld onder ieder artikel dat je post. We bieden je een podium en?de kans om beter te scoren in de zoekmachines met jouw website/blog. En bovendien heel veel dankbaarheid van alle lezers.

Ik wil bloggen, ik wil bloggen, ik wil bloggeeeeeeeeeeeeeen!

Houd je energie vast. Vul onderstaand formulier in, motiveer waarom je een toegevoegde waarde bent en wij nemen contact met je op.

ADHD-Blog

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?