ADHDpositief brengt haar leden graag in contact met De Academische Werkplaats voor ADHD en Druk Gedrag. Deze werkplaats zorgt er onder andere voor dat wetenschappelijk onderbouwde kennis rondom ADHD breed wordt verspreid om op die manier de zorg voor kinderen met ADHD verdere te verbeteren. Zij werkt met veel passie en verrichten heel goed werk.

De werkplaats en ADHDpositief vinden het samen belangrijk dat alle waardevolle kennis en informatie die de werkplaats ontwikkelt bij zoveel mogelijk mensen terechtkomt. Via deze pagina houden we je op de hoogte van recente wetenschappelijke inzichten die praktisch toepasbaar zijn en waarbij goede hulp voor kinderen met druk gedrag en ADHD voorop staat. Op deze pagina tref je enkele links naar andere belangrijke pagina?s waar goede en nuttige informatie te vinden is over ADHD.

Even voorstellen – De Academische Werkplaats voor ADHD en Druk Gedrag:
De Academische Werkplaats voor ADHD en Druk Gedrag is een samenwerkingsverband tussen de Vrije Universiteit Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Accare en Hanzehogeschool Groningen. Deze werkplaats probeert gepaste hulp voor kinderen met druk gedrag en ADHD te stimuleren door onderzoek, onderwijs, beleid en praktijk dichter bij elkaar te brengen door kennis te generen, bundelen en verspreiden. ?Onnodige zorg vermijden, zonder onderbehandeling te riskeren? is daarbij het streven.

Vanuit de Academische Werkplaats zijn al verschillende voorlichtingsproducten ontwikkeld, waaronder een brochure, vloggenseries en verschillende PowerPointpresentaties, en worden er regelmatig (online) presentaties gegeven. Zo hoopt de werkplaats de hulp voor kinderen met druk gedrag en ADHD verder te verbeteren!

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?