ARDA NIEBOER

COACH - ADHD PRAKTIJK

HALLO,
LEUK JE
TE ONTMOETEN.

Arda Nieboer is ervaringsdeskundige en weet uit eigen ervaring dat ADHD topsport is. Voor degene zelf ?n de omgeving. Ze heeft diverse opleidingen gedaan en is gecertificeerd AD(H)D-coach. Hierdoor is zij dus specialist in zowel de praktische als de theoretische aspecten van ADHD / AD

ADHD Praktijk is gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met ADHD & ADD. Met als doel om ze beter te laten functioneren. Zowel in werk, priv?, relaties als in studie. Aan de ADHD?er, partner van en/of werkgever.

ADHD?ers herkennen vaak: Rusteloosheid, veel denken en/of voelen, snel afgeleid zijn, slechte concentratie, geen tijdsbesef, uitstelgedrag en impulsiviteit. Dit leidt tot onderpresteren op school, het werk, in relaties etc. Hier heel hard aan werken, brengt vaak geen verbetering. De kans is groot dat het hoofd alleen maar voller raakt, men gefrustreerd en overbelast raakt. Met coaching maken we een eind aan deze vicieuze cirkel. Eventueel met de omgeving werken aan het verbeteren van de relatie en optimale gezamenlijke uitwerking.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?