Hierbij een leuke winactie van ADHDpositief in samenwerking met van Peter en Heleen Ramaekers.

De leukste drie reacties onder de Facebookpost krijgen het boek “AD(H)D een positieve benadering” inclusief het werkboekje!

De prijswinnaar worden maandag 20 maart bekend gemaakt.

ADHDpositief winactie

Win het boek AD(H)D een positieve benadering!

ADHDpositief geeft in samenwerking met Peter en Heleen Ramaekers 3 keer het boek AD(H)D een positieve benadering inclusief het werkboekje weg.

Dit boek bewandelt een nieuw, ongebruikelijk en origineel pad. Waarbij de auteurs ?omdenken? en naar positieve intenties zoeken. Een boek over AD(H)D dat niet de problemen benadrukt maar waarbij de auteurs de talenten, kwaliteiten en vermogens van mensen met ADHD kenmerken opsporen en laten zien op welke wijze je deze vervolgens positief benut.

Peter en Heleen geven een openhartige kijk in hun persoonlijke ervaringen. Daarom is het ook een uniek en leerzaam boek geworden. Voor ouders van kinderen met AD(H)D, voor docenten die deze kinderen elke dag meemaken en voor iedereen die de positieve keerzijde van AD(H)D wil leren kennen. Zodat mensen in de directe leefomgeving zich allemaal makkelijker kunnen inleven. En de unieke talenten van een AD(H)D?er herkennen en mee helpen ontwikkelen. Unieke talenten zoals beelddenken , creativiteit, intu?tie en grensverleggend bezig zijn. Peter en Heleen bieden in hun boek het praktische gereedschap om deze talenten op school, priv? en werk tot bloei te laten komen.

De auteurs vormen samen met een groep docenten, coaches en kunstenaars een collectief dat werkt aan talentontwikkeling en dit ook praktisch toepast. Wil je hier meer van weten kijk dan eens op?www.sleuteltotjouwtalent.nl

3 Reacties
 1. Ben 7 jaar geleden

  Sylvia Berens kan hem gebruiken

 2. Annette Overvoorde 7 jaar geleden

  Graag doe ik mee, heb 2 huisgenoten met deze 4 letters..dat geeft een andere aanpak als het niet alleen je kinderen zijn, die dit blijken te hebben. Ben erg nieuwsgierig naar de positieve aanpak, die past erg bij onze beleving en aanpak. Het is soms best heftig, maar dit boek geeft mogelijke nieuwe inzichten.
  Ik doe graag mee…voor een betere samenwerking in huis.

  • Auteur
   Bart - oprichter | initiatiefnemer ADHDpositief 7 jaar geleden

   Hallo Annette, Dank voor je reactie. Wil je de jouw reactie ook onder de Facebookpost hangen. Daar halen we de drie winnaar uit. Goed weekend. Groet Bart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?