ADHD en volwassen zijn, het is niet altijd makkelijk! Voor de buitenwereld lijkt er vaak niet veel aan de hand en als?je uitlegt dat je ADHD hebt, krijg je regelmatig een clich? opmerking naar je hoofd: “je was altijd al zo druk”. Soms is ADHD niet tof en gewoon kut (mag ik dat zeggen?)! Niet alles kun je?afdoen met een grap en af en toe moet je het maar even laten gaan. Maar als ik voor mijzelf spreek vind ik dat ADHD voor mij een gift is met een klein duiveltje. Die zit altijd op mijn schouder en probeert mij zo nu en dan te treiteren. Ik leer hem steeds beter kennen en zijn grip op mij neemt langzaam af.

Volwassen ADHD’ers spread the word

Het leek mij leuk om kreten en uitspraken te verzamelen van zielgenoten van de Facebookpagina ADHD Bij Volwassenen (al ruim 1100 members). En dan alleen positieve kreten en uitspraken die laten zien waarom velen happy zijn met ADHD. Nu eens de focus op positiviteit! Het was een overweldigend succes. Op het moment van schrijven zijn er al 150 likes, is de post 26 keer gedeeld en zijn er 70 reacties op de volgende vraag:’Hi allemaal. Ik heb een leuke uitdaging! Deel met iedereen waarom je happy bent met ADHD? Dan maak ik er een (anoniem) blog vol positiviteit van. Een opsteker voor iedereen die behoefte heeft aan een smile op zijn gezicht. Go for it! Korte of lange reactie maakt niet uit : )’.

Foefoe, nu moest ik aan de bak. Een paar uur ben ik los gegaan met mijn creatieve geest en ik heb alle verzamelde uitspraken in een coole infographic gestoken. Tof als je een reactie achterlaat EN natuurlijk zoveel mogelijk delen deze infographic : )

Volwassen en happy met ADHD

Volwassen en happy met ADHD

 

 

8 Reacties
 1. Anoniem 9 jaar geleden

  Leuk, die van mij staat ertussen 😉

  • bartlukassen 9 jaar geleden

   Dank voor je reactie. Tof h?! Ben er even zoet mee geweest : )

  • bartlukassen 9 jaar geleden

   Leuk h?! Iedereen heeft recht op zijn plekje ; )

 2. kimm 9 jaar geleden

  Cool! Take the good with the bad 😉
  Dank je voor plaatsen

  • bartlukassen 9 jaar geleden

   Tnx Kim, met plezier gedaan : )

 3. threesa 9 jaar geleden

  Je slaat de spijker op zijn kop! Leuk@

  • bartlukassen 9 jaar geleden

   Dank voor je reactie, erg leuk om te horen : )

 4. boes 9 jaar geleden

  50 plus en adhder net voor twee jaar maar waarschijnlijk of ik weet het wel zeker al mijn hele leven hahah >Maak me boos om de dingen waar je tegen aanloopt als adhder .heb drie dochters waar een met add en een adhd Soms net de snelweg hier waar dan een te hard remt en wij dus op elkaar knallen.. mooi dat infographic wil hem wel uitprinten om op te hangen zodat sommige mensen of het sbappen gaan of denken van verdomt dat lijk ik wel zal ik dan toch ook???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?