Mijn naam is Xantijne en ik ben een 38 jarige vrouw met de diagnose adhd/add. Ik ben single, heb een eigen huis, 2 honden en een kat, een uitdagende baan in de jeugdzorg, 2 lieve ouders die altijd voor me klaarstaan en een geweldige vriendengroep.

In de afgelopen jaren, tijdens mijn zoektocht naar balans, ben ik mijzelf steeds beter gaan begrijpen en denk te kunnen zeggen dat ik nu redelijk weet hoe ik in elkaar steek.

Zoals ik eerder omschreef in een van mijn vorige blogs, lukte het me niet om vakantieplannen te maken. Ondertussen is dat wel gelukt; en hoe!!

Het begon een paar weken terug toen ik op een Belgische rommelmarkt aan het snuffelen was. Ik was speciaal op zoek naar vintage items voor mijn hobby maar wat me op een gegeven moment opviel, was dat er een hoop verkopers met een caravan? of camper daar stonden.

Zelf sta ik af en toe ook op vintage markten en zie er altijd tegenop om alles in te pakken in mijn auto. Maar als je je camper of caravan vol kan douwen, is dat een stuk makkelijker en kan er ook nog een berg mee in de auto.
Tevens kan je dan een voortentje of luifel opzetten en je koopwaar staat droog en uit de zon.

Dat zette me aan het denken?

Als ik nou eens een caravan koop, een oudje, dan kan ik daar makkelijker mee uit de voeten op zo?n markt.
Nadat die gedachte een tijdje in mijn hoofd rondspeelde, kreeg ik op mijn werk ineens een mailtje van de roosteraar dat ik misschien wel 3 tot 4 weken vrij kon zijn omdat ik buiten het seizoen mijn vakantie dagen op wil nemen. ?Ik had toen al wel de keuze gemaakt om alleen op vakantie te gaan met mijn honden maar in de twee dagen daarop drong het tot me door dat ik dan niet 3 tot 4 weken in een tent wil zitten met mijn honden. Dat zie ik niet zitten.
Dus waarom geen caravan kopen??

Zo gezegd, zo gedaan: letterlijk!!

Maandag ochtend ging ik op marktplaats rondsnuffelen en er waren twee caravans die mij wel leuk leken. In een mini spoed cursus caravan kopen en kamperen, die ik van een bekende kreeg, voelde ik me een volleerd caravan koper en stuurde ik de toekomstige ex-eigenaren van de uitverkoren caravan een mailtje.
Diezelfde avond nog ging ik kijken en heb ik hem gekocht.
Toen ik mijn aankoop op facebook zette, kreeg ik veel verbaasde reacties: Hoe kom je daarzo ineens bij? Was je op zoek dan? Etc. Een paar mensen vroegen me of het geen impulsieve aankoop was.
Ja ik was opzoek. Voor een paar uur maar.
En tja? mijn brein werkt nou eenmaal een heel stuk sneller dan bij de meeste andere mensen.

Waar anderen een hele poos over een keuze kunnen doen, kan ik in korte tijd een keuze maken.

Dat vind ik toch wel een groot voordeel van het hebben van adhd!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?