Melany, 27 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. Inmiddels 1.5 jaar een eigen huisje in Ridderkerk, samen met haar oude dementerende poes Brandy. Humoristisch, zorgzaam en ontzettend creatief zijn haar meest opvallende kenmerken. Sinds februari 2016 heeft ze de diagnose ADD/ADHD. Ze studeert toegepaste psychologie en wil forensische psychologie gaan volgen.

Het is toch niet waar h??

00:37 uur. Huh… ik ben gewoon mijn was er vanochtend vergeten uit te halen.?Verdomme zeg. En ik moet morgen ook nog eens vroeg beginnen, dus het moet nu nog maar een keer.

Maar kan ik dan wel slapen? Dan hoor ik dat pokkeding loeien en kan ik het er pas half 7 uithalen. Nee. Dit werkt niet. Morgen avond dan maar pffff.

Enorme lach op mijn gezicht omdat ik mij herinner wat ik moest doen

Ik kom thuis en na 20 min herinner ik mij gelukkig dat ik de wasmachine opnieuw aan moet zetten. Wauw, dat is nog best snel. Heel even ben ik trots op mijn brein.?Maar dan vergeet ik het alsnog binnen de kaders op te hangen.. Gelukkig stinkt het niet heel erg dus het kan nog net.

Het is 23:00 uur en ik zeg tegen mijzelf dat ik dit keer echt in bed ga slapen.

Het stemmetje in mij zegt: * geloof je het zelf haha * Ja! dit keer echt, ik zweer het je.

Tijd weer eens onderschat

Dan word ik wakker op de bank met mijn lenzen nog in. Verdomme. Wat een sukkel ben ik toch. Ik kijk op de klok en het is 06:45 uur.. Tijd om te douchen. Alles lukt nog tot zo ver en ik fiets echt maar 1 min te laat van huis weg. Als een cheetah probeer ik te vechten tegen de tijd. Op het digitale bord van de bus zie ik 27 min staan. Zou die dan serieus te vroeg zijn geweest? Ja dus. Sjonge jonge wat moet ik nu… Aan de overkant staat 2 min voor een tram. Die duurt 40 min ofzo pff. Het is het proberen waard. Ineens is het 07:52 uur en ik stap uit.

Dit haal ik denk ik wel. Ik stap in de lift en ik stop op elke verdieping. Mijn irritatie neemt toe. Het is 08:00 uur en ik loop snel naar mijn plek. * Goedemorgen. Je bent te laat joh, had even gebeld ofzo. * uh.. ja had ik kunnen doen. Maar ik dacht dat het wel zou lukken allemaal…

Teleurstelling is het enige wat ik voel vandaag.

2 Reacties
  1. Theo 7 jaar geleden

    Heel herkenbaar zeker het wasmachine verhaal hoor het ook vaak van m’n vriendin je moet de was nog ophangen ja doe ik zo 5 min even zitten haha en vervolgens is het 2 uur later.mijn vriendin vind het meestal nogal grappig dat ik zo snel kan vergeten maja kan het niet helpen. De tijd gaat gewoon zo snel in mijn beleving.

  2. Melany 7 jaar geleden

    Hahaha gelukkig dat ze erom kan lachen. Bizar hoe snel we iets weer vergeten he… ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?