Melany, 27 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. Inmiddels 1.5 jaar een eigen huisje in Ridderkerk, samen met haar oude dementerende poes Brandy. Humoristisch, zorgzaam en ontzettend creatief zijn haar meest opvallende kenmerken. Sinds februari 2016 heeft ze de diagnose ADD/ADHD. Ze studeert toegepaste psychologie en wil forensische psychologie gaan volgen.

Een weekje vrij.. Even bijkomen na 6 maanden. Ik heb een hele planning gemaakt. Wat heb ik zin om allerlei leuke dingen te gaan doen. Zo leek het mij wel ok voor het eerst naar de sauna te gaan, naar Keukenhof en naar Blijdorp. Misschien wel handig om echt een planning te maken, dan kan ik mij hier mogelijk beter aan houden.

Morgen weer een nieuwe dag

Zo het is maandag. Wat ga ik vandaag eens doen. Nee, ik heb geen lijstje. Hm ok?. Dat is toch ook niet perse nodig? Doe gewoon wat je wil. Ik besluit om gewoon thuis te blijven, even relaxed doen. Morgen is het dinsdag dus weer een nieuwe dag, voor ook weer een nieuwe kans. Dinsdag doe ik ook geen fuck. Waarom? Weet ik veel. Dan zijn we bij woensdag en zo komt er weer niks van me terecht.

Dat uitstellen ben ik echt helemaal zat?

Ik besluit in actie te komen en vraag mensen of ze mee willen naar Keukenhof. Ok? laat maar joh, iedereen moet werken of heeft even geen geld. Schijnt namelijk toch wel wat te kosten zo’n groot tulpenveld. Met de trein ben je al 30 euro kwijt aan reiskosten, toegangskaartje is 24 euro en dan moet je ook nog eten h?..?Best prijzig voor zo?n uitje. Toch lijkt het me wel een keer leuk om dit te hebben gezien. Nou ja ander keertje dan..

Zonder vast ritme ben ik niemand

Na wel 10 dagen van werk weg te zijn geweest. (Dit is inclusief het weekend + Pasen) kan ik concluderen dat ik ‘werk’ nodig heb, voor een vast ritme. Erg stom vind ik dit. Waarom kan ik niet zoals de meeste mensen van mijn week vrij, een super productieve week maken? Toen ik werkloos was, deed ik ook weinig aan school en ging ook niet veel de deur uit. Raar. Stom. Idioot. Ik snap er niks van.

Ik ben teleurgesteld.

Keukenhof, sauna en Blijdorp staan nog steeds op de planning. Maar dan een keertje in het weekend als ik de hele week heb gewerkt.?Want dan lukt het mij wel.

Hoe zit dat bij jullie?

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?