Deze site geeft je de mogelijkheid om je vragen te stellen aan ADHD-coach Arda Nieboer. Deze vragen kunnen gaan over de praktische dingen waar je tegen aan loopt als iemand met ADHD of als partner/familielid/collega/werkgever van. Dus: om beter om te gaan met ADHD, beter te functioneren. Op werk, in studie, relaties etc.

Over Arda, ADHD-coach en ervaringsdeskundige

Arda Nieboer weet uit eigen ervaring dat ADHD topsport is. Voor je zelf ?n je omgeving. Ze heeft zelf de diagnose en haar twee kinderen ook. Ze weet hoe het is om te: falen, wisselvallig te presteren (ondanks een grote inzet), zich enorm aan te passen aan de wensen van een ander en daarin jezelf te verliezen, chaos te scheppen, niet op te kunnen starten, consequent te laat naar bed te gaan, om een minderwaardigheidscomplex te hebben, gepest te worden, uit te stellen enz. enz. Arda Nieboer heeft diverse opleidingen gedaan en is gecertificeerd ADHD-coach. Hierdoor is zij specialist in zowel de praktische als theoretische aspecten van ADHD. Begrip wordt als groot voordeel ervaren door haar cli?nten.

Welke vragen kan Arda NIET beantwoorden?

? Specialistische vragen over medicatie. Arda is geen psycholoog/psychiater
? Juridische vragen. Ze is ook geen jurist ?
? Wetgeving. Ze haakt al af bij regel 3 ?
? Uitkeringen. Te ingewikkeld en saai voor haar ?
? Zorgverzekeringen. Ze laat zelf door een vriendin uitzoeken welke ze moet nemen
? Voorzieningen als PGB. Ook hele lastige materie

Welke vragen kun je w?l stellen aan Arda?

Loop je tegen praktisch problemen aan en wil je weten hoe je hier verandering in kan brengen? Wil je beter omgaan met ADHD? Beter functioneren met ADHD? Stel dan je vraag aan ADHD-coach Arda Nieboer

Arda weet dat je goed kan functioneren met ADHD. Ook al is het topsport. ADHD heeft namelijk ook heel veel positieve eigenschappen. Hoe ziet je leven eruit als je je energie gebruikt voor wat w?l werkt?

Vul het formulier in en je ontvangt een reactie van Arda

[contact-form-7 id=”371″ title=”Welke coach vraag heb je aan Arda?”]

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?