ADHD Bij Volwassenen is een initiatief van Bart Lukassen. Yep, that?s me! Dit jaar (2014) heb ik de diagnose ADHD gekregen. In mijn enorme honger naar informatie raakte ik gefrustreerd. Verhalen van ervaringsdeskundigen en professionals die zich gespecialiseerd hebben in het helpen van volwassenen ADHD?ers kon ik niet makkelijk vinden. Dus in een impulsieve soort vlaag van verstandsverbijstering riep ik stoer tegen mijn vriendin: ?Ik ga het beste en leukste platform voor volwassenen met ADHD maken!?

Wist ik veel dat er zoveel op mijn pad zou komen in korte tijd. De facebookpagina is een maand gegroeid van nul naar ruim duizend leden en de site die nog niet af was wordt al steeds beter bezocht. HELP!!! Ik met mijn grote mond??.. Nu moet ik aan de bak en ach, het past mij wel. Met een eigen bedrijfje, een zoon van anderhalf, mijn buddy ADHD en een druk sociaal leven heb ik misschien wel de juiste mix om door te knallen.

De missie van ADHD Bij Volwassenen is

Het platform maken waar plek is voor alle volwassenen met ADHD en natuurlijk hun naasten. Dit zoveel mogelijk gezien vanuit een positieve kant. Een omgeving waar realiteit en humor dicht tegen elkaar staan.

Redactie

Ik ben alleen begonnen en de eerste gastblogger / vrijwilliger is deze maand (nov. 2014) aangesloten. Dit is Arda Nieboer (AD(H)D) coach. Ook ben ik op zoek naar bloggers die het leuk vinden om zich bij het platform aan te sluiten. Heb je een scherpe pen en denk je een toegevoegde waarde te zijn? Check deze pagina.?Denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren. Check deze pagina en vul het formulier in.

Wie ben ik 960x200

Bart Lukassen, hoofdredacteur

In het dagelijks leven onderneem ik vanuit mijn bedrijfje. Ik freelance als sales- en (online) marketig adviseur en ondersteun ondernemers op sales en marketing gebied. Ik heb een zoontje van anderhalf die Tex heet en mijn vriendin is Viola.

Ik heb ruim 40 jaar ervaring met ADHD! Door mijn 16 jaar bij het Korps Mariniers en de overstap naar de bugermaatschappij waar ik in het bedrijfsleven terecht kwam, heb ik veel geleerd over: discipline, structuur maken, doorzetten, effectiviteit en positiviteit. Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren aan het platform.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?